Papieren Rozen
Workshops

Workshops rozen van papier tijdens vakantie in Drôme Provençale - Frankrijk United Kingdom
   


Workshop rozen van papier.
............... Op rozen zitten...............
Rozenknopjes, ontluikende rozen of rozen in volle bloei leer ik u maken in mijn franse boerderij of pipowagen in de Drôme Provençale. De rozen worden gemaakt in natuurlijk getint crepepapier. Ontspannen bezig zijn met een mooi resultaat. Stap voor stap leer ik u de roos te maken en al snel ontstaat de mooie bloem. Bovendien maken we pioenrozen en/of papavers.
Uiteraard voor u in het Nederlands.
Voor (rozen)drankjes en hapjes wordt gezorgd.Onze voormalige boerderij ligt in de landelijke Valdaine Vallei, omgeven door bergen.
Waar het gezang van de cigales en nachtegalen klinkt, waar de luiken de kleur hebben van de blauwe lucht, waar de warmte van de zon van de Provençe u verwarmt en waar de geur van de lavendel van u een ware francofiel maakt.
In deze romantische omgeving waar kippen scharrelen, de honden op het erf luieren, en het paard in de wei loopt, gaan wij rozen maken.
De pipowagen heeft een eigen plekje in de weide. U kijkt over de (zonnebloem) velden naar de bergen en de dorpjes in de verte. De supergrote wagen is vrolijk en gezellig ingericht voor 4 personen, beschikt over een slaapkamer, een zitkamer, keuken, en eigen badkamer met douche en WC. Uiteraard ook verwarmd in de winter.Voor een ROMANTISCH WEEKEND ontvangen wij u met rozen en champagne; 2 nachten € 130; 3 nachten € 180.

Wat dacht u van een WEEKEND met WORKSHOPS rozen van papier?
We maken een boeket van geparfumeerde rozen. De rozen worden gemaakt op een speciale manier van geverfd papier met een schitterend resultaat.
De workshops zijn met inbegrip van een high-tea met een rozentintje.
De 2 workshops zijn op zaterdagmiddag en zondagmiddag.
Prijzen: € 95 p.p. voor de workshops, inclusief de high tea, en alle materialen voor de rozen. Voor de roulotte/pipowagen betaalt u dan € 50 per nacht ongeacht het aantal personen (maximaal 4 personen).

Voor een verblijf in de roulotte (zonder workshop) betaalt u per week in het laagseizoen € 300, schoolvakanties € 350 en in juli/augustus € 400. Prijzen voor verblijf zijn ongeacht het aantal personen (maximaal 4 personen in de roulotte).
Ontbijt op aanvraag.

Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 00 33 6 74 06 15 24